# 23 – Bohusleden avklarad och en vecka kvar.

Ytterligare en två-dagarstur genomfördes i förra veckan: Fyra etapper på Hallandsleden och de två sista (första) etapperna på Bohusleden lubbades. 92 kilometer totalt och i och med det är Bohusleden nu avklarad. Det tog lite längre tid än planerat, men vilken härlig vän att förbereda sig med! Joakim var i sedvanlig ordning på plats och med någon enstaka vilodag åkte han efteråt norrut till Roslagsleden och körde ytterligare en tvådagars-tur – det är bedrövligt synd att han inte ska med på Gröna bandet.

Hur som helst så är det cirka en vecka kvar till start för mig. Jag har spenderat lite tid åt att oroa mig över de höga vattenflödena kring Torne älv och dess omgivning. SMHI hade utfärdat klass II-varning och jag hörde om Gröna bandare som fick ta milslånga omvägar och bege sig över otrevliga långa vad. Senaste rapporterna säger dock ”Torrt, fint och enkla vad”. Det känns skönt, så att i alla fall inledningen av resan kan följa planen.

Alla depåer är skickade, träningen gjord och utrustningen på plats. Det som nu är kvar att göra är att hoppas att förberedelserna varit nog, att kroppen håller och sedan försöka njuta till fullo. Det är inte helt lätt att tänka på något annat i dessa dagar; inte så konstigt kanske med nio månaders förberedelser.

Förhoppningsvis handlar nästa inlägg om att summera resan genom vårt fjäll! 😀

3 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s